Болоньєзе – швидкий рецепт

Болоньєзе

Взагалі готувати класичний соус Болоньєзе довго та складно. Але якщо ви спробуєте приготувати простий Болоньєзе з готовим соусом для пасти, то скоріш за все спагеті Болоньєзе стануть звичною стравою в повсякденному меню вашої родини.

Отож для великої родини з 6-ох нам потрібно  400 грамів фаршу (жирного телячого або говяжого), велика цибулина, 2-3 зубки часнику,  баночка соусу Paolo (Primavera),  оливкова олія. Використовуйте саме соус Primavera, так як саме в ньому вже є всі необхідні для Болоньєзе овочі. Для подачі – спагеті та пармезан.

Готуємо фарш. Якщо фарш пісний, перекрутіть в нього трошки сала – буде смачніше. Дрібно нарізаємо цибулю та часник.

Спочатку обсмажуємо в оливковій олії часник та цибулю до мягкості та появи аромату.

Болоньєзе

Додаємо фарш та обсмажуємо його хвилин 15, весь час помішуючи.

Болоньєзе

Коли фарш рівномірно обсмажиться, додаємо соус та тушкуємо на маленькому вогні ще 10-15 хвилин.

Болоньєзе

Все! Готовий соус Болоньєзе можна подати зі спагеті (500 гр на 6 порцій) та пармезаном одразу, обережно змішавши пасту та соус в каструлі або в великій глибокій тарілці, пармезан подаєте окремо. Інший варіант: поставити в холодильник та розігрівати порціями, подавати до свіжезварених спагеті – накладаєте в тарілку спагеті, зверху ложку-дві Болоньєзе та посипаєте пармезаном.

Болоньєзе

 

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail