Farfalle Примавера

Farfalle Примавера

Farfalle Примавера – цю дуже смачну весняну пасту обожнюють жінки та діти. Farfalle Примавера - це ароматна та легка паста зі свіжими овочами, яка дуже швидко готується та прекрасно виглядає.

Farfalle можна замінити на Cocciolette або Chifferi, набір овочів також можна змінювати, але на мою думку, для цих видів пасти ідеально підійде саме ця комбінація (для спагеті рекомендую рецепт Spaghetti Примавера).

Для приготування пасти Farfalle Примавера нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Farfalle), 3 нарізані соломкою моркви, чашка нарізаної великими шматочками спаржі, чашка молодої стручкової квасолі, половина чашки свіжого зеленого горошку, 1 червоний солодкий перець, нарізаний тонкою соломкою, баночка соусу Paolo (Primavera або Al Basilico), оливкова олія, сіль, перець, сир Пармезан.

Розігрійте трохи оливкової олії в глибокій сковороді, додайте овочі, посоліть, поперчіть, смажте овочі постійно помішуючи 4-5 хвилин, додайте готовий соус для пасти, накрийте кришкою та тушкуйте ще 5 хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду та додайте пасту до готового соусу, обережно перемішайте. Відразу подавайте на стіл гарячою, присипавши тертим пармезаном та додавши листя свіжого базиліку.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail