Паста з куркою та гострим соусом

Паста з куркою та гострим соусом

Паста з куркою та гострим соусом – дуже смачна паста з курячою грудкою, пікантним гострим соусом та козиним сиром.

Цей рецепт сподобається тим, хто хоче порадувати своїх близьких та друзів вишуканою та смачною стравою.

На 6 персон нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Fusilli), 500 грамів курячої грудки, пів-баночки соусу Paolo (Al’Arrabbiata), нарізаний кубиками козиний сир, оливкова олія, 2-3 зубчики часнику, сіль, перець, свіжий базилік та рукола.

Поріжте курячу грудку на невеликі кусочки, посоліть, поперчіть та залиште хвилин на десять. У глибокій сковорідці розігрійте оливкову олію, обсмажте та викиньте часник. Додайте курячу грудку та обсмажуйте її хвилин 5-7 доки вона не підрум’яниться. Додайте соус Al’Arrabbiata та тушкуйте 7-10 хвилин. Для більшої пікантності за 2-3 хвилини до готовності додайте до свого гострого соусу дрібно порізану руколу.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду, обережно перемішайте з гарячим соусом. Покладіть на тарілку, додайте козиний сир, прикрасьте руколою та свіжим базиліком.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail