У цьому рецепті ми з’єднаємо два готові соуси – гострий Al’Arrabiata (поєднання томатів і перцю чилі) і улюблений італійцями соус зі свіжих томатів, маслин і оливок – De Oliva, що додасть нашій пасті з тунцем дуже пікантний гострий смак.
.
.
.
.
На 6 порцій потрібно 500 граммів пасти Paolo(Fusilli), пів-баночки соусу Paolo (Di Olive), пів-баночки соусу Paolo (Al’Arrabbiatta) 2 баночки тунця у власному соку, 1 середня цибулина, 2 стебла селери, декілька маслин, оливкова олія, сіль, перець.
У великій пательні на середньому вогні розігрійте оливкову олію. Додайте одну подрібнену середню цибулину, два подрібнених стебла селери та пасеруйте,
помішуючи поки цибуля не стане м’якою та прозорою.
Потім додайте пів-баночки соусу Paolo (Di Olive) та пів-баночки соусу Paolo (Al’Arrabbiatta). Прогрійте, помішуючи. Додайте тунець та гарно розмішайте, далі тушкуйте.
Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте окріп, пасту покладіть до готового соусу, перемішайте, додайте маслини та відразу подавайте на стіл гарячою.