Холодний паста-салат з тунцем та овочами

Холодний паста-салат з тунцем та овочами – яскрава, барвиста, смачна страва до свята для всієї родини. Приготуйте оригінальний салат, порадуйте сім’ю, друзів та себе.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 400 грамів пасти Paolo (Penne, Farfale, Fusilli – можна брати для цього рецепту) 2 баночки тунця у власному соку, 250 грамів помідор міні черрі, 1 баночка зелених оливок, 250 грамів редиски, по одному червоного та жовтого солодких перця, 1 тонка довга морквина, 200 грамів свіжого зеленого горошку, дрібка рожевого перцю (горошок), свіжа петрушка, оливкова олія, свіжо-вичавлений сік лимона, шніт-цибуля, сіль.

Холодний паста-салат з тунцем та овочами

Приготуйте інгредієнти. Редис, перець, моркву поріжте, черрі та оливки залиште цілком. Тунець вийміть з банки, покладіть на паперовий рушник, щоб стекло зайве масло, потім наріжте великими шматочками, шніт-цибулю та петрушку дрібно порубайте.

Приготуйте дресінг. Змішайте оливкову олію, сік лимона, рожевий перець, сіль.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду та дайте охолонути. Потім у великій салатниці змішайте пасту, тунець, всі овочі, зелень, заправте дресінгом, перемішайте та подавайте до столу страву охолодженим.

 

 

Нові рецепти пасти на ваш e-mail