Капрезе

Капрезе – ця легка закуска є справжнім хітом італійської кухні!

Назву «Капрезе» буквально можна перекласти як «в стилі острова Капрі».

Готувати Капрезе, як і більшість страв середземноморської кухні, досить легко. Головне використовувати смачні соковиті помідори.

.

.

На 4 порції нам знадобиться 2-3 великих томати, 250 г сиру Моцарела, базилік та оливкова олія.

Томати та моцарелу наріжте тонкими однаковими пластинками. На велику тарілку викладіть пластинки томатів та моцарели «одна на одну», перекладіть листочками базиліку та полийте зверху оливковою олією. ВСЕ!
До класичного Капрезе можна пробувати різноманітні добавки – сіль, перець, сушений базилік, сушені томати, часник, бальзамік.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail