Linguine з домашніми ковбасками

iStock_000001089211XSmall

Ситний, смачний, швидкий у приготуванні рецепт пасти з домашніми ковбасками. Ароматні ковбаски і соус Paolo (Primavera) підкреслять ніжний смак пасти. Зробивши – цю страву ви точно не залишитеся голодними. Легко приготуєте та смачно пообідаєте ;)

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Linguine), пів-баночки соусу Paolo (Primavera), 300 грамів домашніх готових ковбасок, 1 ріпчаста цибулина, 3-4 зубчики часнику, оливкова олія, петрушка, сушені спеції (базилік, орегано) , сіль, перець.

Linguine з домашніми ковбасками

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію, додайте нарізані ковбаски та дрібно порубану цибулю, готуйте поки не підрум’яняться, потім додайте нарізаний часник та обсмажте ще пів-хвилини. Далі додайте соус, приправте базиліком та орегано, посоліть та поперчіть (за смаком) і на маленькому вогні тушкуйте 4-5 хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Пасту викладіть на тарілку, потім ковбаски, полийте щедро соусом, прикрасьте петрушкою та подавайте на стіл обов’язково гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail