Linguine з домашніми ковбасками

Ситний, смачний, швидкий у приготуванні рецепт пасти з домашніми ковбасками. Ароматні ковбаски і соус Paolo (Primavera) підкреслять ніжний смак пасти. Зробивши – цю страву ви точно не залишитеся голодними. Легко приготуєте та смачно пообідаєте 😉

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Linguine), пів-баночки соусу Paolo (Primavera), 300 грамів домашніх готових ковбасок, 1 ріпчаста цибулина, 3-4 зубчики часнику, оливкова олія, петрушка, сушені спеції (базилік, орегано) , сіль, перець.

Linguine з домашніми ковбасками

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію, додайте нарізані ковбаски та дрібно порубану цибулю, готуйте поки не підрум’яняться, потім додайте нарізаний часник та обсмажте ще пів-хвилини. Далі додайте соус, приправте базиліком та орегано, посоліть та поперчіть (за смаком) і на маленькому вогні тушкуйте 4-5 хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Пасту викладіть на тарілку, потім ковбаски, полийте щедро соусом, прикрасьте петрушкою та подавайте на стіл обов’язково гарячою.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail