Паста Alla Frittata

Паста Alla Frittata

Паста Alla Frittata рецепт запеченої пасти зі свіжими овочами. Страва – соковита, смачна та корисна, відмінно підійде як на сніданок, так і на вечерю.

.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 350 грамів пасти Paolo (Vermicelli), 100 грамів шинки прошутто, 1 великий червоний солодкий перець, 2 помідори, 1 баночка чорних маслин, пучок рукколи, 150 грамів сиру Пармезан, 100 грамів молока, 5 штук яєць, сушений базилік , оливкова олія, сіль, перець.

 Паста Alla Frittata

Обсмажте нарізану скибочками шинку до золотистої скоринки, потім викладіть на паперовий рушник, для того щоб стекло зайве масло.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду.

У великій мисці збийте яйця та молоко, потім додайте частину сиру пармезан, базилік, сіль, перець (за смаком) та перемішайте.

Велику сковорідку або деко добре змастіть оливковою олією, викладіть пасту, шинку та залийте сумішшю з яєць, запікайте в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці близько 15-20 хвилин.

Потім додайте нарізаний солодкий перець та помідори, маслини та рукколу, посипте сиром та наша страва готова. Пасту подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail