Паста Farfalle Tonde

Паста Farfalle Tonde

Паста Farfalle Tonde – секрет цієї страви в тому, що в звичайний вершковий соус я додав соус Paolo (Di Olive), який надав пасті пікантності, а плюс смажені грибочки та рум’яна кірочка від запеченого сиру і смак Вашої пасти – незабутній!

.

.

.

.

На 6 порцій нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Farfalle), 400 грамів свіжих грибів, 500 мл. жирних вершків, 100 грамів вершкового масла, 400 грамів сиру Чеддер, 2-3 столові ложки соусу Paolo (Di Olive), 4 зубчики часнику, маслини, свіжий розмарин та базилік, сухі трави (розмарин та базилік), оливкова олія, сіль, перець.

  Паста Farfalle Tonde

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію, підсмажте до золотавого кольору часник, викиньте. Додайте гриби та смажте до готовності.

Приготуйте соус: розтопіть на повільному вогні вершкове масло, додайте подрібнений часник та сухі трави, потримайте доки часник стане м’яким, додайте готовий соус для пасти Paolo (Di Olive), вершки та варіть на маленькому вогні хвилин 5, помішуючи. Додайте половину тертого сиру, посоліть, поперчіть (за смаком). Тримайте на вогні, помішуючи, доки сир розтопиться.

Тим часом відваріть пасту до стану Al Dente, злийте воду. Додайте до пасти гриби та перемішайте. Викладіть пасту в маленькі порційні тарілки, залийте соусом та посипте тертим сиром. Запікайте в нагрітій до 180 градусів духовці хвилин 10-15. На стіл пасту подавайте гарячою, прикрасивши розмарином, базиліком та оливками.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail