Паста Linguini з омарами та спаржею

3

Рецепт пасти до романтичної вечері. Почастуйте свою другу половинку вишуканою стравою.

Не забудьте до вечері подати ніжне біле вино. Buon appetito ;)

.

.

.

 

На 2 порції нам знадобиться 200 грамів пасти Paolo (Linguini), 200 грамів готового м’яса омара, 150 грамів спаржі, 150 грамів вершків, 2 зубчики часнику, сир Пармезан, оливкова олія, сіль, свіжо-мелений перець, сушені спеції (базилік, орегано), оливкова олія .

Паста Linguini з омарами та спаржею

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію, додайте часник та обсмажте до золотистого кольору, потім викиньте. Далі додайте очищену та нарізану спаржу. Потім додайте нарізане м’ясо омара, далі – вершки та трохи води з киплячої пасти, посоліть, поперчіть, доведіть до кипіння та зменшіть вогонь.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dentе, злийте воду та додайте пасту до готового соусу, приправте спеціями та потримайте на маленькому вогні 1 хвилину. Викладіть пасту на тарілку, посипте Пармезаном та подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail