Паста Marinara

Паста з морепродукти

Вишукана паста з морепродуктами – найкращий спосіб порадувати та приємно здивувати своїх гостей.

Щоб ваша Марінара стала не тільки смачною стравою, а ще й ефектно прикрасила святковий стіл, обов’язково знайдіть в магазині мідії в раковинах.

На 6 персон нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 500 г морепродуктів, 300 г мідій в раковинах, велика цибулина, 3 зубчики часнику, 250 мл білого сухого вина, пів-баночки соусу Paolo (Al Basilico),  оливкова олія, свіжий  базилік, сир Пармезан.

У великій сковорідці на середньому вогні розігрійте олію, додайте подрібнену цибулину та роздавлені зубчики часнику, пасеруйте поки цибуля не стане м’якою а часник золотавим. Часник викиньте.

Додайте морепродукти, прогрійте декілька хвилин та влийте вино. Далі продовжуйте гріти, помішуючи до майже повного випаровування вина. Коли рідини залишиться зовсім небагато, додайте соус Al Basilico та тушкуйте 5-7 хвилин, помішуючи. Додайте мідії і продовжуйте тушкувати поки не розкриються раковини.

Тим часом відваріть спагеті до стану al Dente, злийте воду, покладіть до готового соусу, перемішайте та відразу подавайте на стіл гарячою, присипавши тертим Пармезаном.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail