Pasta Paolo

Pasta Paolo

Pasta Paolo виготовляється за традиційною італійською технологією виключно зі спеціальних твердих сортів пшениці, які багаті на рослинні білки, вітаміни, клітковину та знаходяться на одному рівні з найкориснішими злаками планети.

Коли Ви додаєте до пасти оливкову олію, зелень, овочі або морепродукти, Ваша паста стає цінним джерелом корисних речовин, необхідних організму.

Pasta Paolo ідеально підходить для приготування будь-яких рецептів пасти.

Асортимент пасти Paolo.

Асортимент пасти Paolo складають 10 найпопулярніших видів пасти. Оволодівши основними принципами приготування пасти, Ви можете експериментувати зі смаками та радувати себе, своїх рідних та друзів безліччю нових смаків, використовуючи різні види пасти Paolo, різні соуси, та інгредієнти..

Spaghetti - для класичних видів пасти

Spaghetti - це тонка довга паста циліндричної форми. Слово “спагеті” є множинною формою італійського слова «spaghetto», зменшеного слова від «spago», що в перекладі з італійської означає “тонка струна”.

Spaghetti – обожнюють як дорослі, так і малеча. Завдяки довгій формі, процес поїдання спагеті досить втішний та потребує певної вправності та вміння :-)

До стану al-dente Spaghetti варять 8 хвилин, після чого відразу змішують з соусом.

Spaghetti є класичною базою для приготування традиційних рецептів пасти Spaghetti Болоньєзе та Spaghetti Карбонара.

Частіше за все Spaghetti є основою для пасти з м’ясом та томатних соусів, але Spaghetti прекрасно поєднуються зі всіма соусами й можуть бути використані для приготування будь-якої пасти.

 

Linguine – найкраще до морепродуктів та соусу песто

Linguine

Linguine – класична італійська довга паста. За формою нагадують спагеті, але Linguine товстіші та приплюснуті.

Linguine родом з середземноморського узберіжжя – Лігурії, отож придоднім є поєднання цього виду пасти з усіма видами морепродуктів.

Linguine також ідеально смакують з соусом песто.

До стану al-dente Linguine варять 8 хвилин, після чого відразу змішують з соусом.

 

 

 

 

 

Penne – для любого типу пасти й салатів

Penne – тип пасти довгастої циліндричної форми зі скошеними краями, вимовляється “пене”. Назва цього сорту пасти походить від латинського слова penna, яке в перекладі означає “перо”, тому цей тип пасти хазяйки часто ласкаво називають “пір’їнками”.

Penne є одним з самих популярних типів пасти. До стану al-dente Penne варять 9 хвилин, після чого відразу змішують з соусом.

Penne можна використовувати для приготування будь-якого виду пасти, так як цей тип пасти гармонійно поєднується практично з будь-яким видом соусу.

Завдяки своїй універсальній симпатичній формі Penne також часто використовуються для приготування салатів.

.

Cocciolette – ідеально для “дитячої пасти”

Cocciolette - цим мелодійним словом, яке вимовляється «коччьолєтте», італійці називають пасту форми морських мушель.

Це найулюбленіша паста дітвори всього світу – діти обожнюють її за кумедну форму, а батьки за те, що поєднуючи “мушлі” з яскравими та кольоровими овочами та фруктами, можна готувати для дітей різноманітні, смачні й у той же час корисні страви.

До стану al-dente Cocciolette варять 10 хвилин, після чого відразу змішують з соусом.

Cocciolette дуже добре поєднуються з круглими овочами – цвітною капустою, броколі, горошком, помідорами чері, оливками, порізаної кружальцями морквою та ін.

Солодкі соуси з додаванням фруктів та цукрової пудри також найкраще поєднуються саме з Cocciolette.

.

Trivella – додайте пікантності простим рецептам

Trivella – цей короткий тип пасти в деяких країнах називають «twister».

Завдяки нестандартній декоративній формі, пасту Trivella часто використовують для приготування простих видів пасти з невеликою кількістю однотипних інгредієнтів (наприклад,  Trivella прекрасно підійде для приготування пасти з сирним соусом).

До стану al-dente Trivella варять 10 хвилин, після чого відразу змішують з соусом.

.

.

.

Farfalle – ідеальна форма для вишуканих страв

Farfalle –паста в формі метелика («farfalle» в перекладі з італійської означає “метелик”). Farfalle ідеально підходить для приготування вишуканих страв для прийому гостей або сімейних урочистостей.

До стану al-dente Farfalle варять 10 хвилин, після чого відразу змішують з соусом.

Farfalle ідеально поєднуються з вишуканими соусами, морепродуктами, грибами, овочами.

Для пікантності смаку додайте у соус до Farfalle трохи горіхів, які підкреслять приємний смак цього типу пасти.

.

.

Farfalle Tonde – для простих та вишуканих страв

Farfalle Tonde - різновидність “метеликів”.

Цей вид пасти універсальний. Farfalle Tonde однаково гарно смакують як з простими, так і з вишуканими соусами.

До стану al-dente Farfalle Tonde варять 10 хвилин, після чого відразу змішують з соусом.

 

 

 

 

 

 

Vermicelli – ідеально до бульонів та супів

Vermicelli - дужа тонка та коротка паста. Цей вид пасти ідеально підходить до складних насичених м’ясних соусів.

Vermicelli також є незамінними в приготуванні бульонів та супів.

До стану al-dente Vermicelli варять 10 хвилин, після чого відразу змішують з соусом.

 

 

 

 

 

Fusilli – для ситних “сімейних страв”

Fusilli - тонка паста в формі спіралі, яку хазяйки часто називають “спіральки”. Цей тип пасти часто використовується з густими томатними соусами з додаванням м’яса, хоча універсальна форма Fusilli прекрасно поєднується з будь-яким соусом.

До стану al-dente Fusilli варять9 хвилин, після чого відразу змішують з соусом.

Обов’язково посипте готові Fusilli пармезаном або будь-яким іншим твердим солонуватим сиром для того, щоб надати пікантності смаку Вашій страві.

.

.

Склад і корисні властивості

В усіх видах пасти Paolo до складу пасти входять тільки борошно з  твердих сортів пшениці (Durum Semonila) та вода.

Харчова та енергетична цінність в 100 грамах пасти:

  • Білки – 11г
  • Складні вуглеводи – 72,8 г
  • Жири – 1г
  • Калорійність – 345 кКал/1470 кДж

Вага пачки 500 грамів (достатньо для приготування пасти на 6 персон).

Зверніть увагу на те, що кожен вид пасти має свій порядковий номер. Серед величезної кількості видів пасти ми вибрали саме ті, які найбільше люблять українські споживачі. Число на пачці кожного виду гарантує стабільну якість та строге дотримання технології виробництва.

Порада від шеф-кухаря Paolo Zirirni. Візьміть пасту Paolo, додайте трохи фантазії та натхнення й Ви зможете швидко та просто приготувати для себе й своїх близьких чудову ПАСТУ – смачну, здорову та гарну страву.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail