Спагеті з грибним соусом Portobelo

Паста Портобело

Простий рецепт традиційної пасти з грибним соусом, яку в Італії називають дуже мелодійно – Portobelo.

Для цієї пасти можна використовувати будь-які гриби, але найшвидший та найпростіший рецепт, звичано ж, з печерицями.

На 6 персон нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 800 г порізаних тонкими скибочками грибів (печериць), 100 мл білого сухого вина, 100 мл вершків, пів-баночки соусу Paolo (Portobello), оливкова олія, свіжий  базилік, сир Пармезан.

У великій сковорідці на середньому вогні розігрійте оливкову олію, додайте печериці, посоліть. Обсмажуйте печериці на великому вогні, помішуючи, до випаровування вологи. Додайте вино та знову тримайте на вогні, помішуючи до випаровування. Додайте 100 мл вершків та соус Portobello, тушкуйте 5-7 хвилин.

Тим часом відваріть спагеті до стану al Dente, злийте воду, покладіть до готового соусу, перемішайте та відразу подавайте на стіл гарячою, присипавши тертим Пармезаном на дрібно нарізаним базиліком.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail