Паста Примавера з креветками

Паста Примавера з креветками

Паста Примавера з креветками чудово підійде до святкового столу. Поєднання тигрових креветок, свіжих овочів, вишуканого вершкового соусу й пряного базиліку приємно здивують навіть спокушеного гурмана.

Для приготування пасти Примавера з креветками на 6 персон нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Spaghetti, Penne або Farfalle), 500 грамів очищених тигрових креветок, 1 цукіні середніх розмірів, 1 солодкий перець, спаржа, 3-4 зубчики часнику, оливкова олія, сіль, перець, свіжий базилік, 400 грамів вершків, сир Пармезан.

Розігрійте оливкову олію в глибокій сковороді, додайте часник та обжарте його до золотавого кольору. Коли відчуєте активний аромат часнику – настав час креветок. Обжарте креветки з двох сторін практично до готовності та додайте цукіні, смажте на середньому вогні 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Додайте решту овочів, смажте ще 2-3 хвилини, додайте вершки, трохи води з-під киплячої пасти та дрібно нарізаний базилік, накрийте кришкою та тушкуйте на маленькому вогні 5 хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду та додайте пасту до готового соусу, обережно перемішайте. Відразу подавайте на стіл гарячою, присипавши тертим пармезаном та додавши листя свіжого базиліку.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail