Паста-салат «Italiano»

Паста-салат «Italiano»

Рецепт пасти-салату «Italiano» легкий, простий і дуже смачний. Зараз сезон цукіні і ми легко можемо додати цей овоч в салат, а якщо ще в поєднанні з креветками та сиром «Моцарелла» то паста-салат вийде з незабутнім смаком.

.

.

.

.

На 2 порції нам знадобиться 150 грамів пасти Paolo (Farfalle), 200 грамів креветок, 1 невеликий цукіні, 150 грамів сиру черрі «Моцарелла», 150 грамів помідор черрі, 2-3 зубчики часнику, петрушка, базилік, сушений мойоран, оливкове масло, сік лимона, сіль, перець.

Паста-салат «Italiano»

Приготуйте інгредієнти. Очистіть креветки, голови від хвостів, хвостики почистіть, голови не викидайте. Цукіні наріжте кубиками, помідори розріжте навпіл, петрушку та базилік порубаєте дрібно, часник наріжте часточками.

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію, додайте часник, обсмажте до золотистого кольору, потім викиньте. Далі на цьому маслі обсмажте голови креветок, злегка притискаючи, щоб вони пустили сік, потім викиньте. Додайте на сковорідку хвостики креветок та цукіні, та смажте до готовності. Потім креветки та цукіні викладіть на паперовий рушник (щоб стекло зайве масло).

Приготуйте дрессинг. Для цього змішайте оливкове масло, сік лимона, мойоран, сіль, перець (за смаком).

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду та дайте охолонути. Викладіть пасту в салатницю, додайте креветки та цукіні, сир черрі «Моцарелла», помідори черрі, приправте петрушкою та базиліком, заправте салат дресингом та подавайте до столу теплим.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail