Паста-салат з брокколі та моцарелою

iStock_000013569462XSmall

Рецепт пасти-салату легкий і корисний, нагадає нам про спекотне літо. Свіжі овочі та трави освіжають і прикрашають страву, а родзинкою салату є смачний і корисний сир Моцарелла.

.

.

.

.

На 2 порції нам знадобиться 150 грамів пасти Paolo (Penne), 150 грамів сиру черрі Моцарелла, 150 грамів маленьких помідор, 1 великий болгарський жовтий перець, 200 грамів брокколі, 100 грамів свіжого базиліка, 50 грамів свіжої м’яти, 2 зубчики часнику, оливкова олія , сік лимона, сіль, перець.

Приготуйте інгредієнти до салату. Помідори поріжте часточками, перець наріжте невеликими шматочками, брокколі розділіть на суцвіття, базилік порвіть, часник наріжте часточками.

Приготуйте брокколі. У каструлі закип’ятіть воду і киньте брокколі на 2 хвилини. Потім на сковорідці розігрійте оливкову олію, киньте часник і обсмажте декілька хвилин, коли часник став ароматним, додайте брокколі і обсмажте буквально 3-5 хвилин (пам’ятаєте, брокколі повинен залишитися хрустким).

Тим часом відваріть пасту до стану all Dente, злийте воду і дайте охолонути. Викладіть пасту в глибоку тарілку, додайте сир черрі Моцарелла, помідори, солодкий перець, брокколі, базилік. Заправте салат дресінгом. Для дресингу змішайте оливкову оліяю, лимонний сік, сіль перець (за смаком). Розкладіть салат на порційні тарілки, прикрасьте листям м’яти і подавайте до столу теплим.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail