Паста-салат з копченим лососем

111

Рецепт пасти-салату простий та легкий. Підійде, як  до святкового столу, так і до обіду в будній день у колі родини. Смачного, насолоджуйтесь смачною стравою )

.

.

.

.

На 2 порції нам знадобиться 150 грамів пасти Paolo (Penne), 150 грамів копченого лосося, 200 грамів брокколі, 150 маленьких помідор, пучок свіжого базиліка, дрібка рожевого перцю (горошок), оливкова олія, свіжий вичавлений сік лимона, 2 зубчики часнику, сіль .

Приготуйте інгредієнти до салату. Поріжте копчений лосось середніми шматочками, брокколі розріжте на суцвіття, помідори поріжте часточками, базилік порвіть, часник наріжте дрібно.

Приготуйте брокколі. Закип’ятіть в каструлі воду, киньте брокколі на 2 хвилини. Потім на сковорідці розігрійте оливкову олію, киньте часник та обсмажте декілька хвилин, коли часник став ароматним – викиньте, додайте брокколі та обсмажте 3-5 хвилин (пам’ятаєте, брокколі повинен залишитися хрустким).

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду та дайте охолонути. Викладіть пасту в тарілку, додайте лосось, брокколі, помідори, базилік. Заправте салат дресінгом. Для дресингу змішайте оливкову олію, лимонний сік, рожевий перець, сіль. Розкладіть салат в порційні тарілки та подавайте до столу теплим.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail