Смачний, вишуканий і простий одночасно салат-паста з креветками та авокадо. Легко підійде для вечері на двох. Підкресліть смак креветок та авокадо, подавши до вечері біле сухе вино.
.
.
.
.
Для приготування салату на 2 порції нам знадобиться 150 грамів пасти Paolo (Penne), 200 грамів чищених креветок, 1 великий авокадо, 200 грамів помідор черрі, пучок рукколи, оливкова олія, свіжо вичавлений сік лимона, сіль, перець.
Приготуйте інгредієнти до салату. Відваріть креветки, почистіть авокадо і поріжте на невеликі шматочки, помідорчики черрі поріжте навпіл, рукколу порвіть.
Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду. Викладіть пасту в тарілку, додайте креветки, авокадо, помідори, рукколу. Заправте салат дресінгом. Для дресингу змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль, перець (за смаком). До столу подавайте теплим.