Паста-салат з куркою, артишоками та пальмовими серцями

1

Оригінальний та незвичайний рецепт пасти-салату. Родзинкою страви є екзотичні продукти – пальмові серця та артишоки. Рецепт легкий в приготуванні. Ідеально підійде до святкового столу, якщо Ви хочете здивувати гостей. )

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 400 грамів пасти Paolo (Penne), 300 грамів курячої грудки, мариновані артишоки – 1 баночка, консервовані пальмові серця – 1 баночка, 3 невеликих болгарських перці (червоного, зеленого та жовтого кольору), 100 грамів кедрових горішок, сушені трави (базилік, орегано, майоран), лимонний сік, 2 зубчики часнику, оливкова олія, 1 ч.л. діжонської гірчиці, 2 ст. л. винного оцту, сіль, перець.

Поріжте курячу грудку на шматочки та замаринуйте на 15 хвилин в соку лимону та сушених травах. Поріжте артишоки та пальмові серця та перець.

На сковорідці розігрійте оливкову олію, додайте часник та потримайте його кілька хвилин. Коли часник став ароматним – викиньте, додайте курячу грудку та обсмажте.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду та дайте охолонути. Викладіть пасту у велику тарілку, додайте курячу грудку, болгарський перець, артишоки та пальмові серця. Заправте салат дресінгом. Для дресингу змішайте оливкову олію, гірчицю, винний оцет, сіль та перець (за смаком). Пасту перемішайте, посипте кедровими горішками та подавайте до столу.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail