Паста-салат з овочами і домашнім майонезом

Greek Style Pasta Salad

Цей салат-паста ситний і смачний. У салаті багато осінніх, корисних овочів, а заправлений він домашнім майонезом. Цей рецепт справжнє буйство яскравих смаків, кольорів і корисних вітамінів.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Fusilli), 1 середній баклажан, 1 солодка синя цибулина, 200 грамів чорних маслин без кісточки, 150 грамів кедрових горішок, 200 грамів помідор черрі, 1 великий солодкий жовтий перець, свіжа петрушка, чорний мелений перець, сіль.

Для домашнього майонезу нам знадобиться 2 жовтки, 1 яйце, 1 столова ложка свіжо-вичавленого лимонного соку, 1 столова ложка гірчиці, 300 грам оливкової олії, дрібка солі.

Приготуйте інгредієнти до салату. Баклажан порізати кубиками, цибулю поріжте півкільцями, маслини залиште цілими, помідори розріжте навпіл, солодкий перець наріжте кубиками, дрібно порубаєте петрушку.

Розігрійте духовку до 200 градусів. Баклажан змішайте з сіллю, меленим перцем і оливковою олією, викладіть на деко і випікайте 25 хвилин.

Для приготування майонезу в блендері до густої маси змішайте яєчний жовток, яйце лимонний сік і сіль. Потім поступово в блендер дуже повільно додавайте оливкове масло і збивайте. Якщо маса виходить дуже густою, додайте ще трохи лимонного соку або води.

Тим часом, відваріть пасту до стану All dente, злийте воду і трохи остудіть. У великій глибокій тарілці змішайте пасту, баклажани, цибулю, маслини, солодкий перець, помідори і майонез. Потім розкладіть по порційних тарілочках, посипте горішками і петрушкою, і подавайте до столу теплим.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail