Паста-салат з овочами та тунцем під соусом Pesto

Паста-салат з овочами та тунцем під соусом Pesto

Паста-салат зі свіжими овочами, тунцем та соусом Pesto. Смачний, легкий салатик – можна приготувати за лічені хвилини та насолоджуватися легкою вечерею літнім вечором. Смачного!

.

.

.

.

На 4 порцій нам знадобиться 300 грамів пасти Paolo (Cocciolette), 1 баночка тунця у власному соку, 200 грамів помідорів черрі, 2 середніх огірки, 1 велика ріпчаста цибулина «Кармен», пучок свіжого базиліка, соус Pesto (для соусу нам знадобиться свіжий базилік , пучок свіжої м’яти, 100 грамів кедрових горішок, 100 грамів сиру Пармезан, 2-3 зубчики часнику, перець, сіль, оливкова олія).

Паста-салат з овочами та тунцем під соусом Pesto

Приготуйте інгредієнти: тунець вийміть з банки, покладіть на паперовий рушник (щоб стекло зайве масло), помідори поріжте навпіл, огірок та цибулю наріжте дрібними кубиками.

Приготуйте соус Pesto. Для цього в блендері подрібніть базилік, м’яту, кедрові горішки, сир Пармезан, часник, перець, сіль та трохи оливкового масла.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду та остудіть. Потім у великій салатниці змішайте пасту, тунець, овочі, заправте соусом Pesto, додайте листя базиліка та подавайте на стіл.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail