Паста-салат з овочами

111

Весняний, легкий, смачний та корисний рецепт пасти-салату зі свіжими овочами. Ідеально підійде вегетаріанцям та людям, які дотримуються посту.

.

.

.

.

.

На 2 порції нам знадобиться 150 грамів пасти Paolo (Penne), 200 грамів брокколі, півбаночки чорних маслин, 200 грамів помідор черрі, пучок руколи, сушений базилік та орегано, оливкова олія, свіжо-вичавлений сік лимона, 2 зубчики часнику, сіль, перець.

Підготуйте інгредієнти до салату. Розріжте брокколі на суцвіття, маслини наріжте кільцями, помідори поріжте навпіл, рукколу порвіть.

Приготуйте брокколі. Закип’ятіть в каструлі воду, киньте брокколі на 2 хвилини. Потім на сковороді розігрійте олію, киньте часник та обсмажте кілька хвилин, коли часник став ароматним – викиньте, додайте брокколі та обсмажте 2-3 хвилини (пам’ятайте, брокколі повинен залишитися хрустким).

Тим часом відваріть пасту до стану All dente, злийте воду та дайте охолонути. Викладіть пасту в тарілку додайте брокколі, маслини, помідори та рукколу. Заправте салат дресінгом. Для дресингу змішайте оливкову олію, лимонний сік, базилік, орегано, сіль та перець (за смаком). Салат подавайте до столу теплим.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail