Паста-салат з редискою

Паста-салат з редискою

Рецепт пасти-салату з редискою – відмінно підійде з ранку на сніданок або ввечері на легку вечерю.

Головний інгредієнт страви королева весняних овочів Редиска – соковита, корисна, одна з перших овочів, яка після довгої зими радує нас своїми вітамінами.

.

.

.

На 4 порції нам знадобиться 200 грамів пасти Paolo (Farfalle), 200 грамів редиски, 200 грамів огірків, зелена цибуля (пір’я), сир Чеддер, свіжо-вичавлений сік лимона, оливкова олія, сіль, перець.

Паста-салат з редискою

Приготуйте інгредієнти до салату: почистіть і наріжте редиску та огірок, дрібно поріжте цибулю, сир наріжте маленькими квадратиками. Для дресингу змішайте оливкову олія та сік лимона, посоліть та поперчіть (за смаком), додайте духм’яних трав.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду та дайте охолонути. Потім помістіть пасту в салатницю, додайте редиску, огірок, цибулю та сир. Заправте пресингом, перемішайте і наш салат готовий. Смачного :)

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail