Паста-салат з тунцем та маслинами

fusilli tonno e olive

Це смачний, ситний рецепт пасти-салату, який дуже легко та швидко готується. Ідеально підійде до вечері.

.

.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Fusilli), 2 баночки тунця у власному соку, 1 баночка чорних маслин без кісточки, оливкова олія, сік лимона, петрушка, сіль, перець.

Приготуйте інгредієнти: тунець наріжте великими шматочками, дрібно порубайте петрушку, маслини залиште цілими.

Приготуйте для заправки салату дрессінг. Змішайте оливкову оліу, сік лимона, сіль, перець за смаком.

Тим часом відваріть пасту до стану Al Dente, злийте воду. Пасту викладіть в салатницю, додайте тунець та маслини, заправте дресінгом. Салат приправте петрушкою та подавайте на стіл теплим.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail