Влітку хочеться – чогось легкого та смачного.
Я пропоную вам дуже швидкий у приготуванні рецепт пасти-салату з тунцем. Це смачно, корисно і легко.
.
.
.
.
Для приготування салату на 6 порцій нам потрібно 250 грамів пасти Paolo (Penne), 2 баночки тунця у власному соку, 300 г помідорів чері, 1 баночка маслин, оливкова олія, сік половинки лимона, петрушка, сіль, перець.
Приготуйте інгредієнти до салату. Поріжте помідори чері навпіл, наріжте великими шматочками тунець, дрібно наріжте петрушку, маслини залиште цілими.
Тим часом відваріть пасту до стану al Dente і злийте воду. Викладіть пасту в салатницю, додайте тунець, помідорчик, заправте салат дресингом. Для дресингу змішайте оливкову олію, сік лимона, петрушку, сіль і перець (за смаком). До столу можна подавати, як гарячим, так і трохи студеним.