Паста з анчоусами в гострому соусі

Дуже легкий і швидкий у приготуванні рецепт пасти з анчоусами в гострому соусі Paolo (Al’Arrabbiata). Блюдо дуже сподобається гурманам та любителям не звичайних та гострих страв.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Penne), пів-баночки соусу Paolo (Al’Arrabbiata), 2 баночки по 100 грамів анчоусів в оливковій олії, 150 грамів сиру Пармезан, пучок свіжого базиліка, 3 зубчики часнику, оливкова олія, сіль, перець.

Злийте масло з анчоусів, сир натріть на дрібній тертці, базилік дрібно наріжте, часник поріжте часточками.

На великій сковорідці розігрійте оливкове масло, додайте часник та смажте до золотистого кольору, потім викиньте, додайте соус Paolo (Al’Arrabbiata) і прогрійте помішуючи. Далі анчоуси додайте до соусу, добре розмішайте та тушкуйте кілька хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану Al dente, злийте воду. Пасту покладіть до соусу, перемішайте, потримайте хвилинку на вогні. Потім викладіть пасту на тарілку приправте, базиліком та посипте Пармезан, до столу страву обов’язково подавайте гарячим.

Нові рецепти пасти на ваш e-mail