Паста з баклажанами та грибами в томатному соусі

pasta z baklaganami i gribami

Оригінальний рецепт пасти з баклажанами та грибами в томатному соусі. Ця паста готується та подається до столу в оригінальних тарілочках з баклажан, а тому ідеально підійде до святкового столу.

.

.

.

.

На 4 порції нам знадобиться 300 грамів пасти Paolo (Farfalle), 2 середніх баклажани, 100 грамів грибів (шампіньйонів), пів-баночки соусу Paolo (Portobello), 3 зубчики часнику, 100 грамів твердого сиру, рукола, оливкова олія, сіль, перець.

pasta a baklaganami i gribami

Баклажани розріжте навпіл та виріжте серединку, так, що б вийшла глибока тарілочка . Гриби та вирізану середину баклажану наріжте дуже дрібно, майже до стану фаршу. Сир дрібно натріть , рукколу дрібно порубайте, часник подавіть .

Розігрійте духовку до 180 градусів , на деко викладіть тарілочки з баклажан , побризкайте оливковою олією , трохи посоліть та поперчіть і відправте в духовку, запікайте майже до готовності.

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію , додайте фарш з баклажану та грибів (посоліть , поперчіть за смаком), смажте 5-7 хвилин. Далі додайте часник , потримайте на вогні ще хвилинку . Додайте соус Paolo (Portobello), перемішайте та тушкуйте на маленькому вогні 3-4 хвилини.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente , злийте воду. Пасту додайте до соусу на сковорідку , додайте сир та перемішайте. Потім викладіть пасту в тарілочки з баклажан та на 10-15 хвилин відправте в духовку. Приправте пасту руколою та подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail