Паста з баклажанами

Pasta with aubergine

Ця проста в приготуванні традиційна італійська паста з баклажанами якнайкраще смакує теплими літніми вечорами. Сухе червоне вино, яке ви можете подати до столу, прикрасить та доповнить вашу легку та корисну вечерю.

.

.

.

.

На 6 персон потрібно 500грамів пасти Paolo (Cocciolette), 500грамів баклажанів, баночка соусу Paolo (Al Basilico), сир Пармезан, оливкова олія, 2 зубки часнику, сіль та перець.

Наріжте баклажани кубиками або тонкими кружечками та обсмажте на оливковій олії на середньому вогні. В окремій великій пательні обсмажте до золотавого кольору часник, потім викиньте. Додайте соус Paolo (Al Basilico) та смажені баклажани.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте окріп, пасту покладіть до готового соусу, перемішайте та відразу подавайте на стіл гарячою, присипавши тертим Пармезаном.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail