Паста з білою рибою

iStock_000001491739Small

Паста з білою рибою ідеально підходить для романтичного вечора або прийому гостей.

Білий соус надає цьому блюду вишуканості та легкості, а з пастою Paolo “Farfalle” – це красиво, смачно і просто в приготуванні.

.

.

.

На 2 порції нам знадобиться 200грамів пасти Paolo (Farfalle), 2 філе білої риби, 300 грамів грибів, 2 томати, оливкова олія, 2-3 зубчики часнику, 4 ст. ложки вершкового масла, 4 ст. ложки борошна, часник, петрушка, 100грамів вершків, 100грамів сиру, сіль, білий перець.

Філе риби поперчіть, посоліть і залиште промаринуватися на 15 хвилин.

Розігрійте на сковорідці оливкове масло додайте дрібно нарізаний часник, обсмажте. Часник викиньте і додайте дрібно нарізані гриби, смажте до готовності. На іншій сковорідці розігрійте оливкову олію і обсмажте філе риби на великому вогні до готовності.

Щоб приготувати соус, розтопіть вершкове масло в каструлі на середньому вогні. Додайте борошно і збийте до м’якості. Поступово додавайте вершки і збивайте до однорідної маси. Довівши до кипіння, додайте дрібно натертий сир, сіль, білий перець і тримайте – на маленькому вогні 1-2 хвилини помішуючи.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду.На тарілку налийте соус, потім пасту, філе акуратно і красиво покладіть на пасту, додайте гриби, прикрасьте петрушкою і нарізаними томатами.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail