Паста з фрикадельками

iStock_000015257469Small

Італійський рецепт пасти з фрикадельками – смачний, цікавий, ситний, простий рецепт. Ця паста сподобається не тільки дорослим, але й дітям. А класичний соус Paolo (Primavera) з томатів, моркви і солодкого перцю ідеально підійде до м’ясних фрикадельок.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 1кг. яловичого фаршу, 500 грамів пасти Paolo (Spagetti), пів-баночки соусу Paolo (Primavera), 100 грамів панірувальних сухарів, півсклянки молока, 2 курячих великих яйця, петрушка, 2-3 головки часнику, оливкова олія, сіль, перець.

Для приготування фрикадельок розігрійте духовку до 175 градусів. Панірувальні сухарі викладіть у велику миску, залийте молоком і залиште на 10 хвилин. Далі додайте яловичий фарш, збиті яйця, трохи посоліть, поперчіть і замісити фарш руками. Далі зліпіть невеликі кульки і викладіть їх на деко, випікайте близько 20 хвилин.

Розігрійте оливкову олію, у великій сковорідці, видавіть часник і підсмажте до золотистого кольору, потім викиньте, викладіть соус Paolo (Primavera) і доведіть до кипіння на середньому вогні, фрикадельки перекладіть в сковорідку до соусу, і тушкуйте хвилин 10-15.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду. Викладіть на велику тарілку, акуратно великою ложкою викладіть соус і фрикадельки на пасту, прикрасьте петрушкою, до столу подавайте гарячим, за смаком і бажанням можете посипати тертим сиром Пармезан.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail