Паста з гарбузом та сирним соусом

Pasta-s-tukvoy-i-surnum-soysom

Простий, смачний, оригінальний рецепт пасти з гарбузом та сирним соусом. На дворі осінь і саме час запасатися вітамінами! Страва готується швидко і легко, ніжна на смак та дуже корисна.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Penne), 400 грамів гарбуза, 250 грамів фети, 150 грамів кедрових горішків, 3-4 зубчики часнику, 1 цибулина, сушені трави (шавлія, чабер, базилік), оливкова олія, сіль, перець. Для соусу нам знадобиться: 2 ст.л. вершкового масла, 2 ст.л. борошна, пів-чайної ложки гірчичного порошку, 100 грамів сиру Чеддер, 100 мл. вершків, сіль, перець.

Pasta-s-tukvoy-i-surnum-soysom

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію, додайте часник та смажте до золотистого кольору, потім викиньте, далі додайте нарізаний кубиками гарбуз, трохи посмажте, додайте нарізану цибулю і смажте до готовності. Посоліть та поперчіть за смаком.

Приготуйте соус – для цього в кастрюльці розігрійте вершкове масло, додайте борошно та гірчичний порошок. Прогрійте соус на середньому вогні, помішуючи, додайте вершки та варіть соус на дуже повільному вогні, поки він не загусне. Додайте натертий сир та тримайте на вогні доки сир не розплавиться, посоліть та поперчіть.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Пасту додайте на сковорідку до гарбуза, приправте шавлією, чабером та базиліком, перемішайте та потримайте на вогні хвилину. Викладіть пасту з гарбузом на тарілку та полийте соусом, додайте горішки, фету та подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail