Паста з гострим соусом та горілкою

Паста з гострим соусом

Ця гостра паста якнайкраще смакує холодними зимовими вечорами.

Горілка надає пікантного незвичного смаку дуже простій в приготуванні пасті. Зауважте, соус буде дуже гострим!

Назвіть свою пасту Pasta con Salsa all Vodka й проста вечеря стане маленьким святом :)

.

На 6 персон нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Penne або Fusilli), 100 грамів вершкового масла, 100 мл горілки, пів-чайної ложки гострого червоного соусу,  пів-баночки гострого соусу Paolo (Al’Arrabbiata), по 100 мл вершків та молока, 100г тертого Пармезану, зелень.

В каструлі розтопіть вершкове масло, влийте горілку та додайте гострий червоний перець. Додайте соус “Al’Arrabbiata”, прогрійте 3 хвилини, помішуючи. Влийте вершки та молоко, перемішайте. Дайте прохолонути 3-4 хвилини. Додайте тертий Пармезан і добре перемішайте.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente та злийте воду. Покладіть пасту в тарілку, зверху додайте готовий соус та прикрасьте зеленню. Подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail