
Ця гостра паста якнайкраще смакує холодними зимовими вечорами.
Горілка надає пікантного незвичного смаку дуже простій в приготуванні пасті. Зауважте, соус буде дуже гострим!
Назвіть свою пасту Pasta con Salsa all Vodka й проста вечеря стане маленьким святом 🙂
.
На 6 персон нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Penne або Fusilli), 100 грамів вершкового масла, 100 мл горілки, пів-чайної ложки гострого червоного соусу, пів-баночки гострого соусу Paolo (Al’Arrabbiata), по 100 мл вершків та молока, 100г тертого Пармезану, зелень.
В каструлі розтопіть вершкове масло, влийте горілку та додайте гострий червоний перець. Додайте соус “Al’Arrabbiata”, прогрійте 3 хвилини, помішуючи. Влийте вершки та молоко, перемішайте. Дайте прохолонути 3-4 хвилини. Додайте тертий Пармезан і добре перемішайте.
Тим часом відваріть пасту до стану al Dente та злийте воду. Покладіть пасту в тарілку, зверху додайте готовий соус та прикрасьте зеленню. Подавайте до столу гарячою.