
На дворі осінь і саме час приготувати смачну пасту з лісовими грибочками. Порадуйте близьких і коханих Вам людей легкою та простою, але дуже смачною стравою. Ніжні гриби -«лисички» та грибний соус Paolo (Portobello) ідеально підійдуть до пасти.
.
.
.
На 6 порцій нам знадобиться: паста Pаolo (Spaghetti) 500 грамів, 400 грамів грибів – «лисичок», 3 ст. ложки соусу Paolo (Portobello), 3-4 зубчики часнику, свіжий базилік, вершкове масло, сіль, перець.
На сковорідці розігрійте вершкове масло, додайте гриби, посоліть, поперчіть та смажте на середньому вогні, помішуючи до готовності. Додайте причавлений часник та соус Paolo (Portobello) і потримайте на вогні ще хвилину.
Тим часом, відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Додайте пасту до грибів та соусу, перемішайте і прогрійте хвилину на маленькому вогні. Викладіть пасту на тарілку, приправте листям базиліку та подавайте до столу гарячою.