Паста з грибами – «лисичками»

Pasta-s-gribami-lisichkami

На дворі осінь і саме час приготувати смачну пасту з лісовими грибочками. Порадуйте близьких і коханих Вам людей легкою та простою, але дуже смачною стравою. Ніжні гриби -«лисички» та грибний соус Paolo (Portobello) ідеально підійдуть до пасти.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться: паста Pаolo (Spaghetti) 500 грамів, 400 грамів грибів – «лисичок», 3 ст. ложки соусу Paolo (Portobello), 3-4 зубчики часнику, свіжий базилік, вершкове масло, сіль, перець.

 Pasta-s-gribami-lisichkami

На сковорідці розігрійте вершкове масло, додайте гриби, посоліть, поперчіть та смажте на середньому вогні, помішуючи до готовності. Додайте причавлений часник та соус Paolo (Portobello) і потримайте на вогні ще хвилину.

Тим часом, відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Додайте пасту до грибів та соусу, перемішайте і прогрійте хвилину на маленькому вогні. Викладіть пасту на тарілку, приправте листям базиліку та подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail