Паста з грибами та шпинатом

Pasta-z-gribami-i-shpinatom

Хочете приготувати що-небудь просте та смачне до обіду – пропоную Вам пасту з грибами та шпинатом. Рецепт легкий у приготуванні, ситний та корисний.

.

.

.

.

.

На 4 порції нам знадобиться 300 грамів пасти Paolo (Penne), 400 грамів грибів (шапіньони), 350 грамів шпинату, 1 склянка молока, 200 грамів вершкового сиру, 150 гамів сиру Пармезан, 2-3 зубчики часнику, оливкова олія, сіль, перець.

Pasta-z-gribami-i-shpinatom

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію, підсмажте нарізані часточками гриби та часник. Потім додайте до грибів вершковий сир та влийте молоко, готуйте, періодично помішуючи, поки молоко не закипить. Потім додайте шпинат, посоліть та поперчіть (за смаком), тушкуйте 2 хвилини.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Додайте пасту на сковорідку до грибів та соусу, перемішайте і потримайте на вогні 1 хвилину. Потім викладіть страву на тарілку, посипте тертим пармезаном та обов’язково подавайте пасту до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail