Паста з креветками та шпинатом

Pasta-s-krevetkami-i-shpinatom

Простий та корисний рецепт пасти з креветками та шпинатом. Ви можете легко приготувати цю страву до романтичної вечері. Ніжний смак пасти з креветками та шпинатом добре гармонує з білим італійським вином, злегка охолодженим.

.

.

.

.

На 2 порції нам знадобиться: паста Pаolo (Spaghetti) 200 грамів, креветки 200 грамів, шпинат 100 грамів, 2 зубчики часнику, свіжо – вичавлений сік лимону – 1 ст. ложка, оливкова олія, паприка, сіль, перець.

Pasta-s-krevetkami-i-shpinatom

Очистіть креветки, відокремте голови від хвостиків, хвостики почистіть, голови не викидайте.

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію, додайте часник, підсмажте до появи аромату, викиньте. Обсмажте голови креветок, злегка притискаючи, щоб вони пустили сік та також викиньте. Додайте на сковорідку хвостики креветок і смажте практично до готовності.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Додайте на сковорідку до креветок пасту, шпинат та сік лимону, приправте паприкою, посоліть і поперчіть, перемішайте та прогрійте на маленькому вогні 2-3 хвилини. Викладіть пасту на тарілку та подавайте до столу гарячою.

 

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail