Паста з креветками та солодким перцем

iStock_000019287771Small

Італійський рецепт пасти з креветками в томатному соусі. Витончений смак креветок в поєднанні з класичним овочевим соусом надають цій страві легкий вишуканий смак. Блюдо ідеально для романтичної вечері.

.

.

.

.

На 2 порції нам потрібно 250 грамів пасти Paolo (Fusilli), 200 грамів тигрових креветок, 1 червоний солодкий перець, четверта частина – баночки соусу Paolo (Primavera), оливкова олія, 2 зубчики часнику, петрушка, рукола, чорний перець, сіль.

Поріжте солодкий перець квадратиками. Відокремте креветки, голови від хвостів, хвостики почистіть, голови не викидайте. На великій сковорідці, обсмажте до золотистого кольору, 2 зубчики часнику на оливковій олії. Часник викиньте. Далі обсмажте на цьому маслі голови креветок, злегка притискаючи, щоб вони пустили сік. Потім викиньте. Додайте на сковорідку солодкий перець, соус Paolo (Primavera) і очищені хвостики креветок, смажте до готовності, додайте сіль, перець за смаком.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду. Пасту покладіть на тарілку, полийте соусом, викладіть креветки. Посипте дрібно нарізаною петрушкою, прикрасьте руколою і подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail