Погодьтеся, назва цієї пасти – просто фантастична! А готувати її – одне задоволення: інгредієнтів мінімум, часу забирає хвилин 10, максимум 15! Ідельний варіант, наприклад, для стильних дівчачих посиденьок 😉
Отож на 2 порції нам потрібно: 250 грамів пасти Paolo Linguine (можна брати й спагеті, але лінгвіні в цьому варіанті пасти виглядають більш ефектно), 200 грамів очищених креветок (великих), 2 столові ложки устричного соусу, оливкова олія, 2 зубки часнику та свіжа петрушка.
Ставимо варити пасту. Перед початком кулінарам – новачкам обов’язково заглянути на сторінку “Варимо пасту за правилами“!
Розігріваємо на досить великому вогні оливкову олію та обсмажуємо подрібнений часник.
Додаємо креветки та обсмажуємо їх хвилини 2-3 (з обох боків). Наші креветки повинні набути апетитного розуватого кольору.
Додаємо устричний соус та трішки води з киплячої пасти…
…зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою та даємо нашому соусу “помліти” хвилини 3.
Тим часом, наша паста має зваритися до стану All Dente. Зливаємо воду та додаємо пасту до соусу. Гарненько перемішуємо пасту та соус на сковорідці.
Все! Викладаємо пасту на тарілки, посипаємо подрібленою петрушкою та подаємо до столу!