Паста з креветками в устричному соусі

Паста з креветками в устричному соусі

Погодьтеся, назва цієї пасти – просто фантастична!  А готувати її – одне задоволення: інгредієнтів мінімум, часу забирає хвилин 10, максимум 15! Ідельний варіант, наприклад, для стильних дівчачих посиденьок ;)

Отож на 2 порції нам потрібно: 250 грамів пасти Paolo Linguine (можна брати й спагеті, але лінгвіні в цьому варіанті пасти виглядають більш ефектно),  200 грамів очищених креветок (великих), 2 столові ложки устричного соусу, оливкова олія, 2 зубки часнику та свіжа петрушка.

Інгредієнти

Ставимо варити пасту. Перед початком кулінарам – новачкам обов’язково заглянути на сторінку “Варимо пасту за правилами“!

Варимо пасту

Розігріваємо на досить великому вогні оливкову олію та обсмажуємо подрібнений часник.

Часник

Додаємо креветки та обсмажуємо їх хвилини 2-3 (з обох боків).  Наші креветки повинні набути апетитного розуватого кольору.

Обсмажуємо креветки

Обсмажуємо креветки

Додаємо устричний соус та трішки води з киплячої пасти…

Додаємо устричний соусДодаємо воду з пасти

…зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою та даємо нашому соусу “помліти” хвилини 3.

Даємо соусу покипіти

Тим часом, наша паста має зваритися до стану All Dente. Зливаємо воду та додаємо пасту до соусу. Гарненько перемішуємо пасту та соус на сковорідці.

Перемішуємо пасту та соус Все! Викладаємо пасту на тарілки, посипаємо подрібленою петрушкою та подаємо до столу!

Паста з креветками в устричному соусі

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail