Паста з куркою, овочами та соусом Alfredo

Chicken alfredo stir fry

Традиційний італійський рецепт пасти з ніжною, ароматною, смачною курячою грудинкою, ароматними овочами та ніжним соусом Alfredo. Паста готується швидко та легко, сподобається Вам та Вашим дітям.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Penne), 500 грамів курячої грудки, 300 грамів моркви, 500 грамів брокколі, 1 баночка зеленого консервованого горошку, 450 грамів густих вершків, 130 грамів сиру пармезан, 30 грамів вершкового масла, 3 зубчики часнику, оливкова олія, свіжо вичавлений сік лимона, сушені спеції (орегано, базилік, майоран) сіль, перець.

Поріжте курячу грудку на невеликі шматочки, сир натріть на дрібній тертці, моркву наріжте соломкою, брокколі розділіть на суцвіття, часник дрібно наріжте.

Шматочки курячої грудинки посоліть, поперчіть та замаринуйте на 15 хвилин в лимонному соці та сушених спеціях.

Приготуйте соус Alfredo. У великій каструлі доведіть вершки до кипіння, на середньому вогні, часто помішуючи, потім поступово додайте сир пармезан. Потім додайте олію та не припиняйте помішувати, посоліть та поперчіть (за смаком).

На великій сковорідці розігрійте оливкове масло, додайте часник та потримайте його в оливковій олії пару хвилин. Коли часник став ароматним, додайте курячу грудку та обсмажте на великому вогні 5-7 хвилин. Потім додайте брокколі, моркву та зелений горошок. Смажте 3 хвилини, не більше овочі повинні бути хрусткими. Потім залийте курячу грудку та овочі соусом та дайте згасити ще 2 хвилини.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду. Пасту додайте на сковорідку до соусу, перемішайте та пригасити ще 2 хвилинки. Наше страва готова. Подавайте пасту до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail