Паста з куркою «по-мисливськи»

Pasta Meal

Секрет цього рецепту пасти в поєднанні смаків курки та грибного соусу, пікантності ж страві надає сухе червоне вино, сир пармезан та свіжий базилік.

.

.

.

.

.

Для приготування пасти на 6 персон нам потрібно 500 г пасти Paolo (Penne), 300 гр курячої грудки, 100 мл сухого червоного вина, 200 гр дрібно нарізаних грибів, 2-3 зубчики часнику, пучок рукколи, сіль, перець, пів-баночки соусу Paolo (Portobello), базилік, оливкова олія, сіль.

Обсмажте на оливковій олії зубчики роздавленого часнику до золотавого кольору. Часник викиньте.

Наріжте курячу грудку невеликими шматочками та обжарте, додайте дрібно нарізані гриби. Обсмажте на сильному вогні 5-7 хвилин. Додайте червоне вино та тушкуйте поки вино не випариться. Додайте баночку грибного соусу Portobello та тушкуйте ще 3-5 хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду, покладіть пасту до готового соусу, перемішайте та відразу подавайте на стіл гарячою, присипавши тертим Пармезаном та дрібно нарізаним базиліком

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail