Паста з куркою, помідорами і солодким перцем

iStock_000017073388XSmall

Паста з куркою, помідорами і солодким перцем – підійде як до обіду, так і вечері. Адже ніжна, легка куряча грудка в поєднанні з овочами і свіжими травами – це легке, ароматне, літнє блюдо.

.

.

.

.

Для приготування пасти на 6 персон нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Spaghetti), 500 грамів курячої грудки, 3 середніх помідора, 3 солодких червоних перця, петрушка, базилік, 2-3 зубчики часнику, оливкова олія, сіль, перець.

Поріжте курячу грудку на невеликі шматочки, трохи посоліть, поперчіть і залиште на 15 хвилин. Тим часом приготуйте овочі, помідори залийте окропом приблизно на 1 хв (для того, щоб зняти шкірку), потім помідори та солодкий перець наріжте дрібними кубиками. Поріжте дрібно петрушку і базилік.

На великій сковорідці, на оливковій олії посмажте до золотистого кольору розчавлений часник. Часник викиньте. Додайте курячу грудку і смажте на великому вогні хвилин 5-7. Потім додайте нарізані помідори та солодкий перчик і тушкуйте 3-5 хвилини.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду, покладіть пасту до готової курячої грудки і обережно перемішайте. Відразу подавайте на стіл гарячою, щедро посипавши петрушкою і базиліком.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail