Поєднання тендітного білого м’яса курки та лісових грибів завжди виграшне, особливо, коли гриби ці – лисички. Як на наш смак, найкраще тут смакують кокетливі фарфале – паста у формі метеликів.
Отож, інгредієнти на 2 порції: 250 г пасти Paolo (Farfalle), 200г лисичок, 1 куряча грудка, 1 невелика цибулина, 2 зубки часнику, 250 мл вершків, сіль, перець, петрушка, пармезан, оливкова олія.
Курячу грудку нарізаємо маленькими шматочками, подрібнюємо цибулю та часник.
Обсмажуємо на оливковій олії цибулю та часник, додаємо шматочки курки та смажимо 5 хвилин.
Додаємо до курки лисички та смажимо ще 15-20 хвилин. На цьому етапі вже ставте варити пасту, варіть до стану Al Dente.
Солимо, перчимо та вливаємо вершки, прогріваємо буквально кілька хвилин на маленькому вогні.
Зварену пасту додаємо до соусу та обережно перемішуємо.
Одразу ж, ще паруючу пасту розкладаємо по тарілках та прикрашаємо петрушкою та пармезаном.