Паста з куркою та лисичками

Паста з куркою та лисичками

Поєднання тендітного білого м’яса курки та лісових грибів завжди виграшне, особливо, коли гриби ці – лисички. Як на наш смак, найкраще  тут смакують кокетливі фарфале – паста у формі метеликів.

Отож, інгредієнти на 2 порції:  250 г пасти Paolo (Farfalle), 200г лисичок, 1 куряча грудка, 1 невелика цибулина, 2 зубки часнику, 250 мл вершків, сіль, перець, петрушка, пармезан, оливкова олія.

Готуємо пасту з куркою та лисичками

Курячу грудку нарізаємо маленькими шматочками, подрібнюємо цибулю та часник.

Готуємо пасту з куркою та лисичками

Обсмажуємо на оливковій олії цибулю та часник, додаємо шматочки курки та смажимо 5 хвилин.

Готуємо пасту з куркою та лисичками

Додаємо до курки лисички та смажимо ще 15-20 хвилин. На цьому етапі вже ставте варити пасту, варіть до стану Al Dente.

Готуємо пасту з куркою та лисичками

Солимо, перчимо та вливаємо вершки, прогріваємо буквально кілька хвилин на маленькому вогні.

Готуємо пасту з куркою та лисичками Готуємо пасту з куркою та лисичками

Зварену пасту додаємо до соусу та обережно перемішуємо.

Готуємо пасту з куркою та лисичками

Одразу ж, ще паруючу пасту розкладаємо по тарілках та прикрашаємо петрушкою та пармезаном.

Паста з куркою та лисичками

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail