Паста з лососем, гребінцями та креветками

iStock_000016552900Small

Насолоджуйтеся багатим, смачним та ситним рецептом пасти з лососем, гребінцями та креветками. Смак морепродуктів та пасти чудово підкреслить лимонна цедра, додана, перед подачею та зробить блюдо ще смачніше.

.

.

.

На 2 порції нам знадобиться 150 грамів пасти Paolo (Spagetti), 200 грамів свіжого лосося, 200 грамів креветок, 200 грамів гребінців. Оливкова олія, 2-3 зубчики часнику, 1 цибулина шалот, свіжа зелена цибуля, свіжа петрушка, 2 лимона, терта лимонна цедра, 1 чайна ложка сухого майорану, сир пармезан, сіль, чорний і червоний перець.

Креветки та гребінці очистіть, промийте, залийте водою та соком одного лимона, дайте трохи настоятися. Лосось розріжте, на дві чисти або поріжте на квадратики. Наріжте дрібно цибулю шалот, пір’я зеленої цибулі, часник та петрушку. Натріть на тертці сир пармезан та лимонну цедру.

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію, додайте цибулю шалот, потім часник, обсмажте. Потім додайте лосось, половину нарізаної зеленої цибулі та петрушки, готуйте приблизно хвилину. Злийте воду з креветок та гребінців і додайте до лосося. Потім посоліть, поперчіть, додайте майоран та червоний перець. Накрийте кришкою та готуйте приблизно 5 хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente, злийте воду. Потім пасту покладіть в сковорідку, додайте зелену цибулю, петрушку та лимонний сік. Пару хвилин притушкуйте. Далі пасту покладіть на тарілку посипте тертим пармезаном, натертою цедрою лимона,  подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail