Паста з лососем у вершково-часниковому соусі

pasta z lososem v vershkovo-chasnuchnomy soysi

Простий та смачний рецепт пасти з лососем у вершково-часниковому соусі. Пікантна та гостра страва для поціновувачів гостренького.

.

.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 гамів пасти Paolo (Spaghetti), 500 грамів філе лосося, 300 мл. вершків, 100 грамів сиру Пармезан, свіжо-вичавлений сік лимона, 4-5 зубчиків часнику, оливкова олія, щіпка каррі, червоний мелений перець, сіль, перець, петрушка.

pasta z lososem v vershkovo-chasnuchnomy soysi

Лосось почистіть, наріжте кубиками, посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік та залиште маринуватися на 20 хвилин.

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію. Обсмажте лосось 3-5 хвилин. Потім трохи підігрійте вершки та влийте на сковорідку до риби. Посоліть, поперчіть та додайте каррі, акуратно перемішайте. Потім додайте почавлений часник та доведіть соус до кипіння на середньому вогні.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Пасту додайте на сковорідку до соусу, обережно перемішайте та потримайте на вогні 1 хвилину. Потім пасту викладіть на тарілку, посипте натертим сиром, прикрасьте петрушкою та подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail