Паста з мідіями та базиліком

Pasta s midiami i bazilikom

Простий та дуже смачний рецепт пасти з мідіями та базиліком. Такою стравою ви можете прикрасити повсякденну вечерю для своєї родини або ж приготувати її до приходу гостей. Ніжний смак мідій та ароматний свіжий базилік ідеально підкреслить тонкий та вишуканий смак пасти.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Penne) , 300 грамів варено – морожених мідій, 200 грамів помідорів черрі, пучок свіжого базиліку, жирні вершки 250 мл., 100 грамів твердого сиру, 2 зубчики часнику, оливкова олія, 2 ст. л. вершкового масла, сіль, перець.

Pasta s midiami i bazilikom

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію та обсмажте часник до золотистого кольору, потім викиньте. Далі додайте попередньо розморожені мідії та 1 ст.л. вершкового масла , обсмажуйте на середньому вогні кілька хвилин. Потім додайте вершки, сіль та перець (за смаком), готуйте на повільному вогні 5 хвилин, не накриваючи кришкою. Далі до соусу додайте порізані навпіл помідори та дрібно натертий сир, потримайте на вогні 1 хвилину .

Тим часом відваріть пасту до стану All dente, злийте воду. Пасту додайте на сковорідку до соусу, додайте 1 ст.л. вершкового масла та базилік , перемішайте та потримайте на повільному вогні 1 хвилину. Пасту викладіть на тарілку прикрасьте листям базиліка та до столу обов’язково подавайте гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail