Паста з морепродуктами у вершковому соусі

Паста з морепродуктами у вершковому соусі

Вміти готувати пасту з морепродуктами у вершковому соусі має кожен. По-перше, це безпрограшний варіант на випадок, коли гостей запрошено, а готувати ліньки :) А по-друге паста з морепродуктами у вершковому соусі – це неймовірно смачно!

Для цього рецепту пасти з морепродуктами можна брати звичайний готовий морський коктейль, або потроху різних морепродуктів.

На 4 порції нам потрібно: 400 г пасти Paolo (Linguine), 500 г морського коктейлю, 300 мл вершків, 2 зубки чеснику, 2-3 цибулини шалот, оливкова олія, сіль, перець, мускатний горіх, базилік.

Паста з морепродуктами у вершковому соусі

Дрібно нарізаємо часник та цибулю.

Паста з морепродуктами у вершковому соусі

Соус готується дуже швидко, тому одразу ставимо варити пасту, варимо, як завжди – Al Dente.

Паста з морепродуктами у вершковому соусі

На оливковій олії обсмажуємо часник та цибулю до мякості та появи характерного приємного аромату.

Паста з морепродуктами у вершковому соусі

Додаємо вершки, солимо, перчимо, додаємо щіпку мускатного горіха та тримаємо на маленькому вогні декілька хвилин.

Паста з морепродуктами у вершковому соусі Паста з морепродуктами у вершковому соусі

Додаємо у соус морепродукти та прогріваємо 3 -5 хвилин.

Паста з морепродуктами у вершковому соусі

Додаємо до соусу зварену пасту, дуже обережно перемішуємо та прогріваємо все разом буквально хвилину.

Паста з морепродуктами у вершковому соусі

Викладаємо на тарілки та прикрашаємо базиліком. Смачного!

Паста з морепродуктами у вершковому соусі

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail