Паста з овочами та фаршированою грудинкою

Stuffed chicken and salad

Ця страва з приголомшливим смаком і ароматом. Паста з овочами і запеченою грудинкою чудово підійде як до обіду в колі сім’ї, так і до прийому гостей теплим осіннім днем.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Fusilli), 500 грамів брокколі, 2 середніх моркви, 1 баночка консервованої кукурудзи, оливкова олія, 2-3 зубчики часнику, сіль.

Для фаршированої грудинки нам треба 6 курячих філе, 100 грамів свіжого шпинату, 100 грамів сиру фета, 1 чайна ложка сушеного базиліка, 1 чайна ложка часникового порошку, мелений чорний перець, сіль.

Готуємо грудинку. Кожну курячу грудку розріжте на дві рівні половини і відбийте з одного боку. Дрібно наріжте шпинат, розітріть вилкою сир. Змішайте шпинат, сир, базилік, часниковий порошок, перець, сіль.

На кожну грудку рівномірно в центр розподіліть фарш, потім за допомогою зубочисток скріпіть грудинку, роблячи форму схожу на кульку. Розігрійте духовку до 190 градусів. Грудинку акуратно помістіть під фольгу або в рукав для запікання і поставте в духовку запікатися на 20 – 30 хвилин.

Готовимо овочі. Розділіть броколлі на суцвіття, моркву поріжте кубиками, наріжте часточками часник. У каструлі закип’ятіть воду і киньте брокколі і морквину в киплячу воду буквально на пару хвилин. Тим часом, на великій сковорідці розігрійте оливкову олію, киньте часник і потримайте його в оливковій олії пару хвилин. Коли часник став ароматним – час додавати броколі, моркву і кукурудзу. Потримайте овочі на вогні не більше 3-5 хвилин – пам’ятайте, овочі повинні бути хрусткими, а не м’якими.

Тим часом відваріть пасту до стану All dente, злийте воду. Додайте у пасту овочі. Викладіть на тарілку пасту з овочами і фаршировану грудинку. Подавайте страву до столу гарячим.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail