Паста з соусом Pesto

Linguine al Pesto

Ароматна паста з зеленим соусом Pesto, відмінно підійде до обіду і особливо сподобається дітям, адже вона зелена!). Свіжі трави в основі соусу зроблять пасту особливою і неповторною.
.

.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться 500 грамів пасти Paolo (Spagehetti), 1 велика цибулина, 100 грамів сиру Пармезан, 250 грамів жирних вершків, 100 грамів кедрових горішків, пучок свіжого базиліка, пучок свіжої м’яти, 4 зубчики часнику, оливкова олія, чебрець, чорний мелений перець, сіль.

Дрібно наріжте ріпчасту цибулю, обсмажте кедрові горішки на сухій сковорідці, сир поріжте невеликими шматочками, відокремте листочки базиліка і м’яти від стебел, дрібно поріжте 2 зубчики часнику.

Для соусу Pesto в блендері подрібніть базилік, м’яту, кедрові горішки, сир Пармезан, часник, перець, сіль і трохи оливкового масла.

Далі на великій сковорідці, розігрійте оливкове масло, обсмажте нарізаний часник до золотистого кольору, потім викиньте. Обсмажте цибулю, додайте соус і вершки.

Тим часом відваріть пасту до стану All dente, злийте воду. Пасту додайте до соусу, потім додайте чебрець і ще трохи вершків. Стушкуйте 3 хвилинки. Викладіть на тарілку, посипте ще трохи кедровими горішками, прикрасьте зеленню і подавайте на стіл гарячою!

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail