Паста з томатами та соусом Al’Basilico

iStock_000016229216Medium

Цей варіант пасти є більш простою альтернативою класичної пасти з томатами та базиліком.

Якщо в класичному рецепті ми готуємо томатну сальсу самостійно, то для цього рецепту ми використовуємо готовий соус для пасти Al’Basilico.

Паста з томатами та соусом Al’Basilico -  дуже смачна, корисна, легка та безпечна для талії! Вона сподобається шанувальникам насичених томатних соусів.

На 6 персон потрібно 500 грамів пасти Paolo (Penne), 3 великих твердих томати, пів-баночки соусу Paolo (Al Basilico),  оливкова олія, 2 зубчики часнику, свіжий  базилік, 6 маленьких томів черрі, сир Пармезан.

Неочищені зубчики часнику покладіть на дощечку та придавіть зверху широким ножем (плиском) – часник має тріснути.  Цілий часник обжарте в невеликій кількості оливкової олії та викиньте. В великих томатах видаліть м’яку серцевину, наріжте маленькими шматочками, обжарте 2-3 хвилини, додайте соус Al’Basilico та потримайте на маленькому вогні ще 5 хвилин.
Тим часом відваріть спагеті до стану al Dente, злийте воду, покладіть на тарілку. Великою ложкою покладіть на спагеті гарячий соус Al’Basilico, прикрасьте листочками свіжого базиліку та маленьким томатом черрі, розрізаним навпіл. Окремо подайте тарілку з натертим пармезаном.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail