Паста з зеленим горошком

Паста з горошком

Паста з зеленим горошком, яку в  Італії називають Pasta Piselli, знаходиться в листі улюблених італійцями паст.

Цей рецепт дуже простий, дуже швидкий в приготуванні та дуже смачний.

Головним інгредієнтом є заморожений зелений горошок, який знайдеться майже в кожному холодильнику.

В Італії кажуть, що цей рецепт ідеальний на той випадок, коли ви не в гуморі готувати, а їсти все ж таки хочеться)

.

.

Отож, на 6 персон нам потрібно 500 грамів пасти Paolo (Penne або Cocciolette), 400 грамів замороженого горошку, середня цибулина, пів-баночки гострого соусу Paolo (Al Basilico), оливкова олія, сіль.

Киньте у киплячу воду заморожений зелений горошок на 3-5 хвилин. В той же час у великій сковорідці на середньому вогні розігрійте 2-3 столові ложки оливкової олії. Додайте цибулю та пасеруйте, помішуючи, поки цибуля не стане м’якою та прозорою – близько 5 хвилин. Додайте підготовлений горошок разом зі 100 мл води, в якій він варився та пів – баночки соусу «Al Basilico». Тушкуйте 7-10 хвилин.

Тим часом відваріть пасту до стану al Dente та злийте воду. Коли паста зварилася, злийте окріп, пасту покладіть до готового соусу, перемішайте та відразу подавайте на стіл гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail