Паста, запечена з лососем та зеленим горошком

Pasta Bake with Salmon and Peas

Рецепт пасти запеченої у духовці з лососем та зеленим горошком.

Ніжне філе лосося, зелений горошок та запечена скоринка сиру, зроблять пасту ніжною, поживною та просто дуже і дуже смачною.

.

.

.

На 6 порцій нам знадобиться паста Paolo (Penne) 500 грамів, філе лосося 400 грамів, заморожений зелений горошок 400 грамів, твердий сир Чеддер 150 грамів, оливкова олія, 4 зубчики часнику, сік лимона, сіль, перець.

Філе лосося наріжте на не великі шматочки, горошок обшпарте окропом та побризкайте не багато лимонним соком, щоб не втратив колір, сир натріть на дрібній тертці, часник наріжте часточками.

На сковорідці розігрійте оливкове масло, обсмажте часник до золотистого кольору. Як тільки часник став ароматним, додайте лосось та обсмажте з усіх боків.

Тим часом відваріть пасту до стану All Dente, злийте воду. Розкладіть пасту в маленькі порційні тарілки, додайте лосось та зелений горошок, сіль, перець (за смаком), потім посипте сиром та відправте на 10 хвилин у попередньо розігріту духовку до 180 градусів. Пасту подавайте до столу гарячою.

Схожі рецепти пасти:

Нові рецепти пасти на ваш e-mail